2011/09/20

Bacillus get out of here!

Je to hrozné!Všetci okolo mňa sú chorí a ja len čakám, kedy to dostane aj mňa, pretože sa necítim najlepšie.Áno, s príchodom jesene sa dajú očakávať nejaké tie choroby, ale až v takom veľkom množstve?Tak vy, čo ešte chorí nie ste,prosím jedzte veľa vitamínov, teplo sa obliekajte/to neznamená,že sa nemáte obliekať pekne/ a hlavne žiaden stres v škole a práci/to sa nedá-ja viem/.

E: It´s awful!Everyone around me is ill and I am just waiting to fall illl too, because I am not feeling very well.Yes, it´s obvious that hand by hand with autumn there comes some illnesses, butthat much?So you people what you are not yet sick, please eat many vitamines, dress warmly/that does not mena that you have to stop being nice dressed / and especially no stress in school or in your job/it is not possible-I know/.




 

4 comments:

  1. A ja dodávam, že ak budete nejak nachladený, nenechajte to zájsť veľmi ďaleko... Pretože skončíte ako ja, takmer v nemocnici.

    A Ajka, všetci vyzdravieme :). Raz určite...

    Kejmy <3.

    ReplyDelete
  2. ja som bola "chora" az dva dni ... neviem akým zázrakom ale cez víkend som to vylezala a v pondelok vyzerala ako keby mi nič nebolo :)

    ReplyDelete
  3. ja som optimista a vravím si, že ma nič zlé ako tá nádcha, čo prišla nedostanem :)

    ReplyDelete
  4. Ahoj,

    pozývam ťa na moju giveaway, v ktorej si sama zvolíš čo môžeš vyhrať

    http://mademoiselleiva.blogspot.com/2011/09/giveaway-diy.html

    Klepi

    ReplyDelete