2013/02/27

Cheer me up, please.

Napriek tomu, že mám tohto roku oveľa viac času ako po tie predchádzajúce, môj voľný čas, ktorý by som mala venovať štúdiu sa podivuhodne stráca.Po iné roky som ho venovala štúdiu jazykov, pretože ich milujem Tento rok však kašlem na jazyky, kašlem na seba ako ľudskú bytosť a hlavne nevyužívam čas, ktorý mi bol daný.Ako sa to však mohlo stať? Myslím si, že je to hlavne preto, že ja nejako dokážem všetko stíhať iba keď ma niečo tlačí, alebo keď som rozbehnutá a idem od jednej činnosti k druhej.
Žobroním tu o veciach, čo chcem robiť, aká chcem byť...a potrebujem niečo, čo ma fakticky nakopne.

PS: Takto som po vonku nechodila, nebojte sa!
PS2: Dnes som našla celkom zaujímavú kolekciu- hádam ju tu stihnem cez víkend pridať, aby ste sa mali na čom kochať.
PS3: Máte nejaký nápad, čo by ma mohlo motivovať/nakopnúť k akcii?

E: Despite the fact that this year is the year full of free time compared to the previous ones, my free time that should be deducated to studies/because I want to go at university/ is surprisingly disappearing.
During that previous years I devoted my spare time to foreign language studies- cause I love English and French.This year I do not give a monkey´s about languages+ myself like a human being+ I do not take advantage of that free time which was given to me.How that could happen? I think it is mainly because I can handle this kind of stuff when I am in a hurry or when I am energized and I am going from one activity to another.
I am begging for stuff that I want to do, how I want to live my life...and I need something what will really start me up.

PS2: Today, I found one really interesting collection- I hope that I will be able to post an article about it during this weekend.
PS3: Do you have any idea what could motivate me, stimulate me or encourage me?






11 comments:

  1. och, ako ti to pristane!^^ haha, tiež to mám tak - dokážem sa nakopnúť na niečo začať robiť, len vtedy, keď už fakt nestíham. dovtedy mám stále na všetko čas.
    cara mia

    ReplyDelete
  2. Thank you for the kind comment on my blog you look beautiful. I felt this sane way this week what snapped me out of it was to write a list if everything I want to do. Once it was on paper I felt like I could start making plans

    ReplyDelete
  3. Tvoj šál sa mi strašne páči :)

    ReplyDelete
  4. mexičanka v zime :D (pončo)

    ReplyDelete
  5. Love it dear.. that pink pastel is somuch perfect for you.
    Aw.. your blush is cute :)

    Xoxo,Ila

    ReplyDelete
  6. to pončo to nádherně oživilo! moc se mi líbí outfit:))

    ReplyDelete
  7. Sounds familiar.. I'd say enjoy that free time you have now! Go with the flow you know, that lack of motivation or inspiration, that will disappear eventually :)!

    Enter my Daniel Wellington giveaway and win a watch of your own choice!
    www.tlnique.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. mám ten istý problém, ale fňukanie bohužiaľ nepomáha :D

    ReplyDelete
  9. how amazing this look is ?!
    i'm absolutly loving this ! the snowy background, the poncho, the colours <3
    just everything ! you are amazing <3
    http://coeursdefoxes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    ReplyDelete