2012/01/05

Bonjour, je m´appelle Andrea

Po roku zas oslavujem svoje pekné meno. Teší ma.Volám sa Andrea, aj keď polovica z mojich priateľov netuší, že dnes mám nejaký sviatok, pretože ma v skutočnosti všetci volajú Ajka.Nemám však rada iné prezývky, preto sa vás pýtam.Máte nejakú prezývku, alebo skratku vášho mena, ktorú neznášate?Ak áno šups sem s ňou.

Ale späť k mojím meninám.Dostala som super darčeky od Kejmy.Najväčší a najšialenejší prsteň, prívesok na mobil a náušnice.Od Lucy a Nataly čokolády, ktoré sme samozrejme hneď spažrali.Oslavovať s rodinou sa bude až o chvíľu.
PS: Majte pekný deň!

E: After another year I am celebrating my pretty name. Nice to meet you.My name is Andrea, though half of my friends do not know that today I have a name-day, because they all actually call me Ajka.I do not like other nicknames, so I am asking you now.Do you have some nickname or abbreviation of your name which you hate? If yes, please write it here.

So back to my name-day.I received great gifts from Kejmy.The biggest and the most crazy ring, pendant on the phone and earrings.From Nataly and Lucy I received two chocolates.We ate them immediately.I am going to celebrate it with my family in a moment.

PS: Have a nice day! 

I woul like to have at least one of these cakes:
Source: weheartit.com




The Vampire cake!

7 comments:

  1. tá TVD torta je úžasná!!! ♥ prajem všetko najlepšie a najkrajšie k meninám! :)

    ReplyDelete
  2. Ved ty vies, ako ma nevolat! :-D.
    A aj tu, krasne meniny a som rada, ze sa ti vsetko pacilo :-*.

    Kejmy <3.

    ReplyDelete
  3. všetko najlepšie! :) ..mňa zvykli volať "Domina" a to sa mi teda moc nepáčilo :D takže tú jedinú skratku neznášam.. a ešte keď ma niekto volá priezviskom :D

    ReplyDelete
  4. vďaka za komenty a viete, čo neznášam ja? Aďa!

    ReplyDelete
  5. Chci vidět ty dárky! (Až na čokolády, ty už teda, prosím, ne)
    Občas mě chtějí potěšit a nazvat mě Bláňo, za to bych jim trhala vlasy a kousala uši (a ne takovym tim erotickym způsobem)
    A s těma dortama mi to nedělej, poněvadž neni nic víc na světě, co bych milovala víc než dorty (co se jídel týče)

    ReplyDelete
  6. darčeky a fotky by Curly už čoskoro, blížia sa narodeniny a vlastný foťák bude až vtedy :)
    a torty-moja babka je ten najväčší expert v okolí!

    ReplyDelete